Minggu, 11 November 2012

impuls lirë | shumicë të lirë kredi | kredi biznesi

Diposting oleh Unknown di 03.00 ,
Rreth Nesh?
RRETH

Ne jemi shitës Pulsa Kupona Elektrik gjitha Operator. Japin kupon elektronike Produkt me një sistem të depozitave për të akuzuar multi-operator, transaksionet e 24-orë në ditë në kohë reale. Shërbimi ynë mbulon të gjitha ofruesit celulare të tilla si: Mentari, IM3 Indosat, Simpatia, AS, XL, Telkom Flexi, Fren, VNMS, gëzuar, Smart, Aksi, Tre Starone, dhe Hepi.
Ne Oferta?
OFERTA

Ne ju ftojmë që të bëhet partneri ynë si tregtari Pulsa bonon Elektrik zonën tuaj secila për të mirën tonë të përbashkët. Duke u regjistruar veten si një partner, ju keni të drejtë për të bërë një fitim, si dhe të përfitojnë nga sistemi shpërblimeve shitësin agjencisë. Sistemi ynë mund të arrihet në fushën e Java, Madura, Bali, Sumatra, Kalimantan, Sulawesi, Papua, NTT.
Run lehtë?
EASY

Garantuar! Biznes Real, Nr objektiv, kohëzgjatja, dhe shitjet paketë që ne të vendosë mbi ju, sepse sistemi që ne përdorim " biznes i pastër " . Rezultatet që ju të merrni do të varet se sa norma impuls tuaj shitjes transaksion. Bizneset që ne ofrojmë është e lehtë, lehtë, sepse të gjithë ka nevojë për kredi dhe ju mund ta bëni këtë biznes kurdo dhe kudo që të jeni të gjithë Indonezi.
Disa Arsyet Pse Zgjidhni Na?
 • Çmimi kupona janë relativisht të lira, mund të krahasohet.
 • Më të mirë, për përdorim vetjak ose rishitje.
 • Pa pagesë e tarifave të regjistrimit pagesë.
 • Transaksionet të shpejtë dhe të saktë 24-orë në ditë në kohë reale.
 • Kupona aksioneve ofrues të plotë dhe gjithmonë zgjuar.
 • 1 multi chip për të gjithë operatorët në të gjithë Indonezi.
 • Mbështetje Raportimi Web për të monitoruar transaksionet.
 • Transaksioni mund të shfletoni përmes SMS dhe Yahoo Messenger.
 • Përgjigja SMS falas duke kursyer koston e transaksionit tuaj.
 • Mbështetje të plotë online të konsumatorëve të shërbimit nëpërmjet chat IM dhe telefon.
 • Mund diagenkan ose didownlinekan për të fituar fitim shtesë.
 • Pa një objektiv, bilanci nuk do të konfiskohet edhe në qoftë se nuk përdoren për transaksionin.
 • Depozitat mund të bëni përmes KBA, BNI, bri, Mandiri, dhe nëpërmjet tregimtar (për ato prej jush që nuk keni një llogari) dhe mund të bëhet edhe nëpërmjet bankomatit, SMS bankar, bankare telefonit dhe Internet Banking.

Back Top